Escorte tâlhărite de clienți! O tânără a sărit de la etaj

Doua incidente aproape identice au avut loc aseara in municipiul Targu Jiu. Mai multe tinere care aveau apartamente inchiriate in regim hotelier au fost jefuite si bruscate de patru barbati necunoscuți. Una dintre tinerele agresate a sarit de la etaj pentru a se salva.


Poliţiştii din Târgu Jiu caută acum patru bărbaţi care azi noapte au tâlhărit fetele aflate în tranzit, în municipiu. Cea care a anunțat oamenii legii a fost o tânără de 20 de ani, din județul Giurgiu. Aceasta a spus că, în timp ce se afla într-un apartament închiriat în regim hotelier, împreună cu alte două prietene, de 24, respectiv 30 de ani, ambele din Giurgiu, patru persoane necunoscute, care purtau măști și mănuși de protecție, pentru prevenirea COVID-19, ar fi pătruns cu forța în locuința acestora și le-ar fi luat suma de 800 de lei.


Din cauza sperieturii puternice, o tânăra de 20 de ani, a sărit voluntar de pe geamul balconului, situat la etajul 1, suferind leziuni în zona genunchiului.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Potrivit reprezentanților IPJ Gorj, tot în aceeași seară, la distanță de aproximativ 20 de minute de la incidentul produs, o altă tânără de 20 de ani din județul Ilfov, a sunat la 112 anunțând că a fost jefuită tot de patru bărbați care au avut același mod de operare. Aceștia au lovit-o și i-au furat suma de 1000 de lei.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc faptele și identificarea celor bănuiți de săvârșirea acestora și luarea măsurilor legale față de ei.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *