Echipa din Targu Jiu a castigat Finala Nationala Naos Games 2023

Naos Games România reprezintă un eveniment deosebit în sectorul dermato-cosmetic, oferind personalului medical din farmacii o platformă pentru a-și demonstra cunoștințele și abilitățile în domeniul produselor cosmetice și de îngrijire a pielii. Acest concurs, cu o tradiție de peste 10 ani, a devenit un punct de referință în industrie.

Anul acesta, finala națională s-a desfășurat în pitorescul peisaj al Poianei Brașov, aducând împreună cele mai bune 40 de echipe din întreaga țară, inclusiv reprezentanți din București, Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Constanța și Târgu Jiu. Echipa din Târgu Jiu, sub conducerea dedicată a lui Diana-Maria N., Georgeta G. și Giorgiana-Luminița N., a reprezentat cu mândrie orașul și a triumfat în competiție, aducând acasă Trofeul Naos Games.

Acest triumf aduce nu doar recunoaștere la nivel local, ci și oportunitatea de a reprezenta România în finala mondială care va avea loc în Franța anul viitor. Este o ocazie remarcabilă de a evidenția excelența și profesionalismul din domeniul dermato-cosmetic la nivel internațional. Le dorim echipei din Târgu Jiu mult succes în această nouă provocare și suntem cu toții mândri de realizările lor impresionante!

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *