Echipa de foltbal din Stăneşti, reînfiinţată

Sportul rege a reinviat in comuna gorjeana Stanesti. Echipa locala de fotbal AS DINAMO INTER STANESTI a fost reinscrisa in campionatul judetean de fotbal dupa cinci ani de asteptare. Actuala echipa este formata din fosti jucatori , dar si din jucatori preluati de la echipa desfiintata din localitatea Hurezani.

Mândria sportului din comuna Stăneşti, echipa AS DINAMO INTER STĂNEŞTI a fost reînscrisă în Liga a IV-a de fotbal în luna august. Aleşii locali au aprobat 10.000 de lei din bugetul local pentru ca echipa să îşi poată relua activitatea. Salariile jucătorilor sunt plătite cu bani obţinuţi din sponsorizări.

Ştefan Blideanu, primar Stăneşti

După mai multe meciuri disputate în zece etape, AS DINAMO INTER STĂNEŞTI se află în coada clasamentului. Însă, asta nu-l descurajează pe primarul localităţii, Ştefan Blideanu, care este încrezător că echipa va urca în campionat după ce vor transfera jucători în iarnă.

Ştefan Blideanu, primar Stăneşti

ASOCIAŢIA SPORTIVĂ DINAMO INTER STĂNEŞTI a luat fiinţă în anul 2001. Următorul meci al echipei va avea loc duminică, 10 noiembrie, la ora 13.00, cu INTERNAŢIONAL BĂLEŞTI şi se va disputa pe stadionul din Stăneşti.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *