Dream Team Gorj și FC Mărășești, câștigătoare în Cupa Porcului

S-a încheiat ediția cu numărul 12 a tradiționalei Cupă a Porcului la minifotbal. ACS Dream Team Gorj a câștigat competiția principală, în timp ce la secțiunea „Amatorilor” s-au impus băieții de la FC Mărășești.
Digi Team Târgu Jiu a obținut medaliile de bronz, după ce a trecut în finala mică cu 8-2 de Amigos. Același lucru l-a reușit, în competiția principală, Padeș & ISU, 5-0 cu Rinacar.


Finala de la amatori a fost una electrizantă. Viitorul FC a condus cu 3-0, dar meciul s-a încheiat 3-3. Cei de la Mărășești au avut „nervii” mai tari la penalty-uri, iar formația din Baia de Aramă s-a întors acasă cu trofeul. Prezent la meciul decisiv, primarul Ionuț Tudorescu a declarat că toată comunitatea este mândră de această performanță.

Ionuț Tudorescu, primar Mărășești

Ultimul act nu a fost la fel de echilibrat în competiția principală. Dream Team Gorj a reușit să-și adjudece trofeul după 4 ani de așteptare, după ce s-a impus la o diferență confortabilă în fața rivalilor de la ACS Exclusive Târgu Jiu, scor 4-1.


Președintele Bogdan Chiriac și Eduard Frățilescu, declarat cel mai bun jucător al întrecerii, au explicat de ce Dream Team a fost formația superioară.

Bogdan Chiriac, Dream Team Gorj

Eduard Frățilescu, Dream Team Gorj

La festivitatea de premiere a organizatorilor de la Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj au fost acordate numeroase premii, cupe, diplome, medalii, dar și răcoritoare din partea partenerilor competiției. De asemenea, jucătorii celor 4 finaliste din cele 2 competiții au participat apoi la petrecerea și pomana porcului, aferente competiției.

Cosmin Iosu, președinte ACS Minifotbal Gorj

Campionatele regulare de la Dolce Vita, Liga 1 și Liga 2, din care s-au scurs primele 4 etape ale sezonului 2021-2022, se vor relua în weekend-ul 8-9 ianuarie.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *