Două la rând pentru echipa de baschet!

Debut bun de sezon pentru CSM Târgu Jiu în Liga Națională de Baschet Masculin. După succesul cu CSM Galați, gorjenii s-au impus și pe terenul Lagunei, scor 77-82.


A fost un meci echilibrat pe care gazdele l-au condus aproape în permanență până aproape de sfertul patru. Chiar dacă au stat mai mult timp la timona partidei, bucureștenii au pierdut trei perioade de joc și asta arată că succesul vizitatorilor a fost meritat (26-19, 15-20, 16-18, 20-25).


Americanul Ethan Wright a reușit 23 de puncte, iar conaționalul său Dimitrius Underwood a terminat cu 20. Acesta a mai adăugat 8 recuperări și 7 pase decisive, fiind unul dintre remarcații partidei.
Thomas Smallwood a izbutit un double-double, cu 22 de puncte și 11 recuperări, insuficient pentru a aduce primul succes al sezonului pentru echipa sa.


”Felicitări jucătorilor pentru victoria importantă pe care am obținut-o astăzi și pentru meciul bun pe care l-am făcut pe final. Ne bucură atitudinea jucătorilor pe întreaga durată a meciului, modul în care au luptat, chiar și în momentul în care am fost conduși și cu 10 puncte”, a declarat antrenorul Kresimir Basic la finalul confruntării.


Sâmbătă, la Târgu Jiu, vine nou-promovata Corona Brașov.


CSM Târgu Jiu: Jason Hubbard 4p, Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 20p, Alexandru Berca, Noam Weinberg, Octavian Popa Calotă 8p, Ethan Wright 23p, Camil Berculescu 2p, Jalen Dupree 10p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 15p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *