Două gorjence, agresate de soţii lor

Doua gorjene au solicitat, in weekend, interventia politistilor dupa ce au fost agresate de catre sotii lor.
O femeie din Roșia de Amaradia a sunat la poliţie şi a reclamat faptul că soţul acesteia în vârstă de 39 de ani a agresat-o. Gorjeanca a declarat că ar fi amenințat-o cu moartea și ar fi agresat-o cu un motofierăstrău. Poliţiştii l-au reținut pe agresor.


“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri și a consumului de alcool, ar fi amenințat-o cu moartea pe soția sa de 33 de ani, din comuna Roșia de Amaradia și ar fi agresat-o cu un motofierăstrău din gospodărie. Femeii i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, aceasta refuzând transportul la spital”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj.


Reținut a fost și un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Tismana, care la rândul său şi-ar fi amenințat soția cu acte de violență.


“Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că la data de 20 august a.c., tânărul ar fi amenințat cu acte de violență pe soția sa de 24 de ani, din orașul Tismana, după care a distrus geamurile autoturismului”, a mai declarat IPJ Gorj.

Potrivit unor statistici, în România, la fiecare 30 de minute, o femeie este bătută. 

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *