Doi primari din Gorj, păreri împărțite despre Cosmin Popescu

Tensiunea pe scena politica creste de la o zi la alta. Listele de consilieri, primarii si presedintele Consiliului Judetean vor fi alesi pe 27 septembrie, data in care vor avea loc alegerile locale.


Întrebați dacă pe parcursul mandatelor pe care le-au avut, au fost susținuți de Consiliul Județean Gorj, dar și de președintele în funcție, doi primari din Gorj și-au exprimat părerile în mod diferit.


Robert Păiuși, primarul comunei Stejari, are numai cuvinte de laudă pentru președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu. Acesta a declarat că îl va susține în continuare, indiferent de cine va participa în această bătălie, deoarece, făcând partedin PSD, o echipă trebuie păstrată mereu unită.

Robert Păiuși, primarul comunei Stejari

Pe de altă parte, Liviu Cotojman, primarul PNL al comunei Roșia de Amaradia, susține că pe parcursul mandatului său nu a simțit sprijinul lui Cosmin Popescu și de fiecare dată când a solicitat sume pentru anumite probleme, nu a fost ajutat.

Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia

Acesta a declarat că-l va susține pe Iulian Popescu, pentru a câștiga mandatul de președinte al Consiliului Județean Gorj.

Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia

Cosmin Popescu, actualul președinte al Consiliului Județean Gorj, și-a depus un nou mandate pentru a câștiga această bătălie. Contracandidații săi sunt Iulian Popescu, din partea PNL-ului, Alin Văcaru-Pro România, Nicolae Ivăniși- ADN Gorj, Ștefan Ghimiși- Partidul Verde și alții.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *