DJ 675 B, reabilitat în totalitate

Au fost finalizate lucrarile de reabilitare a drumului judetean 675 B. Tronsonul are o lungime totala este de 25,580 kilometri si traverseaza localitatile Scoarta-Albeni-Prigoria-Alimpesti, pana in DJ 675C.


Principalele categorii de lucrări prin care s-au realizat intervențiile de modernizare a infrastructurii de transport au constat în: lucrări de reabilitare a întregului traseu, lucrări de reabilitare a 7 poduri și 1 pod reconstruit, 76 podețe transversale , peste 2 km de trotuare pietonale, aproximativ 1 km de piste de biciclete, amenajarea a 15 stații de autobuz, lucrări de consolidări terasamente, accese la proprietăți și lucrări de preluare și evacuare a apelor pluviale.


Valoarea totală a lucrărilor de construcții, cumulate pe două contracte de execuție lucrări, a fost de aproximativ 42 de milioane de lei fără TVA.
Proiectul a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 6.


Obiectivul general al proiectului a vizat „Creșterea gradului de accesibilitate a zonelor rurale și indirect a zonelor urbane situate în proximitatea rețelei TEN-T, prin modernizarea Drumului Județean 675 B”.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *