Distincție de seamă pentru primarul din Stejari

O distincție de seamă a fost oferită primarului comunei Stejari, Robert Păiuș, de către Înalt Preasfinţitul Irineu, Arhiepiscop al Craiovei și Mitropolit al Olteniei. Primarul a acordat o atenție deosebită vieții spirituale a comunei în decursul anilor, astfel că recunoștința nu a întârziat să apară.


Bisericile și cimitirele au fost mereu în atenția primarului din Stejari, Robert Păiuși. Acesta s-a implicat foarte mult și a intervenit acolo unde au fost necesare investiții sau salubrizarea cimitirelor din comună.
Robert Păiuș este singurul primar din Gorj care de ani buni, în ziua de dinainte de Noaptea Învierii, acordă același respect, într-o egală măsură, atât celor vii, cât și celor plecați dintre enoriași.

Chiar dacă mai au sau nu pe cineva în viață, cei decedați au parte în fiecare an, din partea consiliului local și a primarului, de o candelă aprinsă lângă cruce.


Noaptea Învierii a venit și în acest an în lumină pentru comunitatea din Stejari, dar și pentru strămoșii acesteia, biserica fiind plină, ca în fiecare an, de întreaga suflare a satelor.

Alina Dodenciu

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *