Disponibilizări masive la CEO. Weber, revoltat!

Planul de restructurare al Complexului Energetic Oltenia a creat multe discutii si nemultumiri in lumea politica gorjeana. Astfel ca, Mihai Weber, presedintele Partidului Social Democrat, este revoltat de cele scrise in planul de restructurare si are multe nelamuriri.

Guvernul României a aprobat miercuri un memorandum prin care se acordă Complexului Energetic Oltenia un ajutor de stat pentru restructurare în valoare de 1,326 miliarde de euro în perioada 2021-2025. Mihai Weber nu înțelege de ce, în acest memorandum, nu au fost introduse și ajutoarele de restructurare promise de Guvern încă de anul trecut.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj

Weber susține că o parte din planul de restructurare al CEO a fost făcut public în urma insistențelor sale și a altor persoane politice. Acesta spune că era previzibilă situația evidențiată în planul de restructurare, mai exact fiind vorba despre faptul că vor exista disponibilizări masive, urmând ca în 2030 să mai rămână doar 4.000 de angajați, din cei 12.000 existenți în prezent.

Mihai Weber, președintele PSD Gorj

Odată cu acest memorandum, Guvernul s-a angajat că va susţine financiar CEO şi le este promis salariaţilor CEO faptul că nu-i va lăsa la greu, fiind garantată suma din bugetul de stat drept ajutor de restructurare.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *