Dezbateri pe tema modificării Codului Fiscal!

Prefectii, sefii Administratiilor Financiare Judetene si inspectorii sefi ai Inspectoratelor Teritoriale de Munca din intreaga tara au fost convocati marti, 7 noiembrie, in videoconferinta la care au participat ministrul de interne, Carmen Dan, ministerul muncii, Lia- Olguta Vasilescu si ministrul de finante Ionut Misa, tema discutiilor fiind modificarile aduse Codului Fiscal.

Dupa aceasta videoconferinta, prefectul Ciprian Florescu a convocat Comisia de Dialog Social pentru a le explica ce implica aceste modificari, motivele care au dus la implementarea lor şi care vor fi avantajele ce vor decurge din acestea.

Ciprian Florescu, prefectul judetului Gorj

 

Au fost si reactii impotriva masurile propuse, insa prefectul judetului este de parere ca explicatiile date i-au lamurit pe acestia ca lucrurile nu sunt asa cum au fost expuse in spatial public.

Ciprian Florescu, prefectul judetului Gorj

 

Printre modificarile ce vor fi adoptate se afla trecerea cotributiilor de la angajat la angajator, reducerea impozitelor pe venit de la 16% la 10%, precum si o noua taxa de 2,25% din fondul de salarii pentru angajatori.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *