„DECOREAZĂ DE CRĂCIUN” și poți câștiga mai multe premii!

Luna decembrie este luna cadourilor, iar pentru a aduce zambete pe chipul gorjenilor, mai multi tineri din Targu Jiu au avut o idee inedita de a crea un concurs intitulat ”Decoreaza de Craciun!”. Gorjenii care isi vor decora cel mai frumos casa vor primi un trofeu, dar si multe alte premii.

Ștefan Moșoi, organizatorul concursului, spune ca toti gorjenii sunt invitați să se alăture temei propuse, să aducă atmosfera sărbătorilor de iarnă la ei acasă și să își înscrie până pe 24 decembrie 2021, casa decorată și pregătită pentru Crăciun.

Ștefan Moșoi, organizator concurs:

Câștigătorul celui mai frumos decor de Crăciun al unei case se poate bucura de o ședință foto, primește trofeul concursului, dar și alte premii; Se va premia atât locul 2, cât și locul 3. Tinerii gorjeni au luat hotărârea de a organiza acest concurs pentru că urmăresc implicarea cetățenilor în comunitatea locală, îmbunătățirea calității vieții și bineînțeles, recompensarea acestora pentru eforturile depuse în scopul înfrumuseţării localității.

Ștefan Moșoi, organizator concurs

Se vor lua în considerare dacă acestea sunt decorate cu ornamente luminoase sau alte decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă, însă mai multe detalii, inclusiv despre cum vă puteți înscrie găsiți pe pagina de Facebook a Organizației „SPECIAL FRIENDS” .

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *