Dan Vîlceanu și Dumitru Leuștean, întâlnire importantă cu reprezentanții TransGaz

Primarul orasului Novaci, Dumitru Leustean, s-a intalnit in aceasta saptamana cu reprezentantii de la TransGaz, unde au discutat despre posibilitatea extinderii retelei de transport gaze naturale, plecand de la oportunitatea pe care conducta BRUA o ofera judetului Gorj prin legarea acesteia cu una existenta in judetul Valcea.


La discuție a luat parte și președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, care a scris pe pagina sa de socializare că: ”Această extindere, despre care am discutat la TransGaz, ar avea un efect economic major în zonă pentru că ar oferi oportunitatea racordării la gaze pentru mai multe localități din Gorj. Le-am promis gorjenilor proiecte majore pentru județ și am început deja să lucrăm la ele”.


Dumitru Leuștean va fi cel care va coordona demersurile comunităților care vor beneficia de această investiție. Discuțiile au fost purtate cu Ioan Sterian, director general TransGaz, Mihai Leahu, director general adjunct TransGaz și Ion Tătaru, director departament dezvoltare TransGaz.


”Ioan Sterian a răspuns și altă dată pozitiv solicitărilor noastre și am primit ajutor pentru proiectul de construire a laboratorului genetic de la spitalul din Târgu Cărbunești”, a mai scris deputatul Dan Vîlceanu.

Anamaria Giurea

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *