Dan Ilie Morega și un om de Afaceri din Gorj au facut fericiți peste 180 de copii

Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP Gorj, a facut fericiti peste 180 de copii. Acesta, impreuna cu Lelius Stanusoiu, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Gorj, au mers duminica, la mai multe biserici din Pades si Baia de Arama si au impartit pachetele pline cu dulciuri pentru toti copilasii.
Dan Ilie Morega a făcut primul popas pentru a împărți darurile mult așteptate de copii, la Biserica din Padeș, lăcaș de cult al cărui principal finanțator a fost chiar fostul deputat. Acesta le-a urat mult noroc și a ținut să le reamintească tuturor localnicilor prezenți la slujba de duminică, binele pe care l-a făcut de-a lungul timpului în localitatea sa de suflet.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Lelius Stănușoiu, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Gorj, a declarat că astfel de acțiuni o să mai aibă loc și în viitorul apropiat, atât la Padeș, cât și în mai multe zone ale Gorjului.

Lelius Stănușoiu, președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Gorj

Părintele care slujește la Biserica din Padeș a fost bucuros că au venit copiii într-un număr foarte mare și a ținut să le mulțumească atât lui Dan Ilie Morega, cât și lui Lelius Stănușoiu.

Viloiu Ionuț Mihail ,Părinte biserică Padeș

O altă oprire a fost și la Motru-Sec, unde alți zeci de copii au primit bucuroși darurile împărțite de președintele IAIPP, dar și de președintele Asociației Oamenilor de Afaceri din Gorj. O localnică a avut numai cuvinte de laudă pentru frumosul gest făcut de aceștia.

Localnică

Dan Ilie Morega a precizat că oamenii din Motru-Sec sunt de apreciat pentru că sunt persoane credincioase care nu lasă tradițiile Crăciunului să se piardă.

Dan Ilie Morega, președintele IAIPP Gorj

Și părintele care slujește la Biserica din Motru Sec a ținut să-i mulțumească lui Dan Ilie Morega pentru că, an de an, păstrează tradiția de a face fericiți zeci de copii.

Părinte Motru Sec

Împărțirea darurilor a continuat și la alte cinci biserici din Pades și Baia de Arama. Alături de Dan Ilie Morega, a fost și Dragoș Morega, fiul fostului deputat care a contribuit la fericirea copiilor.


În interiorul lăcașului de cult din comuna gorjeană Padeș, al cărui finanțator a fost Dan Ilie Morega, pe unul dintre ziduri, se află o pictură care îl înfățișează pe acesta , în timp ce deasupra chipului său este pictat Sfântul Ilie, iar în dreapta ÎPS Teofan Savu, fost Mitropolit al Olteniei. Lăcașul de cult ce poartă Hramul „Sfântul Ilie” a fost sfințit pe 20 iulie 2003. Biserica se află lângă casa din Padeș a lui Dan Ilie Morega.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *