Dan Ilie Morega, revoltat de situația de la SJU

Mai multe imagini revoltatoare au aparut ieri in spatiul public, dupa ce mai multi pacienti au fost nevoiti sa astepte ore in sir in fata Spitalului Judetean de Urgenta din Targu Jiu. Dezinteresul asistentelor a putut fi observat in filmarea care a devenit virala. Dan Ilie Morega, presedintele IAIPP este revoltat si, totodata dezamagit de cum sunt tratati pacientii.
Acesta dă vina pe conducerea spitalului, dar și pe Consiliul Județean care nu face alegerile potrivite în ceea ce privește managerii. Morega consideră că managerii de spital trebuie să fie și medici pentru a știi cum să gestioneze activitatea de la nivelul unității spitalicești.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP

În ochii lui Dan Ilie Morega, Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu este un dezastru total. Acestuia nu-i vine să creadă că medicii lasă pacienții să aștepte ore în șir, deși starea lor este una foarte gravă.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP

Pe filmare a apărut și o altă femeie care a susținut că, în urmă cu o săptămână, a fost nevoită să aștepte șase ore la poarta spitalului pentru a putea intra să-și vadă sora operată.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *