Dan Ilie Morega, dezamăgit de Marcel Romanescu

„ Am terminat-o definitiv cu acest individ infumurat, parvenit si increzut! ” Este declaratia facuta de Dan Ilie Morega, presedintele Institutului de Analiza si Investigatii Publice si Politica Gorj, care este dezamagit de Marcel Romanescu, pana la lacrimi.
Morega este supărat pentru că Romanescu nu i-a scris un simplu „ La mulți ani! ” de Sfântul Ilie și nici măcar nu a venit la întâlnirea pe care președintele IAIPP Gorj a programat-o în urmă cu câteva zile.
Dan Ilie Morega, susține că a anulat o discuție importantă, pentru a-l primi pe cel la care a ținut ca la un membru din familie.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Acesta a spus că situația în sine l-a durut extraordinar de mult și și-a dat seama că Marcel Romanescu nu i-a fost niciodată aproape.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj


De asemenea, Morega consideră că funcția l-a schimbat pe Marcel Romanescu și l-a făcut străin de un om care l-a luat în sânul familiei și l-a protejat când a avut cea mai mare nevoie.

Dan Ilie Morega, președinte IAIPP Gorj

Marcel Romanescu a comentat această situație la un post de radio și și-a cerut scuze, spunând că este posibil ca unele aspecte să-i fi scăpat, având în vedere că este foarte ocupat în această perioadă.
Dan Ilie Morega, l-a luat pe Marcel Romanescu de la 23 de ani, la Universitatea “Constantin Brâncuși” asistent universitar și circa 20 de ani au lucrat împreună.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *