CSM Târgu Jiu va avea avantajul terenului propriu în play-out

CSM Târgu Jiu și-a asigurat avantajul terenului propriu în ultima fază din LNBM. Gorjenii au învins-o, sâmbătă, pe CSM Focșani, scor 103-77 (19-20, 34-17, 26-19, 24-21), în etapa a 24-a din LNBM.


A fost un meci la discreția gazdelor, care au avut emoții doar în primul sfert. Amfitrionii au practicat un joc colectiv foarte bun, lucru evidențiat și de antrenorul Kresimir Basic. De altfel, croatul a terminat meciul cu o echipă formată numai din jucători autohtoni. A fost pentru prima dată în istoria secției de baschet când gazdele au reușit un punctaj de trei cifre.

Kresimir Basic, antrenor CSM Târgu Jiu


Cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Arsenije Vuckovic, cu 24 de puncte. Pivotul bosniac a a terminat în double-double, bifând și 12 recuperări.

CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan 8p, Dimitrius Underwood 16p, David Antonescu 3p, Noam Weinberg 2p, Milan Luzaic 10p, Ethan Wright 10p, Camil Berculescu 6p, Cameron Oluytan 16p, Jalen Dupree 3p, Adrian Vaida 2p, Arsenije Vuckovic 24p, Flavius Toropu 3p. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *