CSM Târgu Jiu U14 merge la Turneul Semifinal

Baschetbalistele din Gorj au reușit o performanță importantă pe final de an. Sportivele de la CSM Târgu Jiu Under 14 s-au calificat la turneul semifinal, după o victorie prețioasă obținută în fața principalei contracandidate din grupă, Rookies Oradea. În fața proprilor suporteri, gorjencele s-au impus, în Sala de Sport a “Colegiului Național Tudor Vladimirescu”, cu 50-40. Victoria de sâmbătă le-a adus și calificarea matematică în următoarea fază a competiției.


”Sunt foarte mândru de prestația acestor minunate fete, pentru că astăzi au reușit să câștige în faţa unei echipe care la ultimul turneu final a fost medaliată cu bronz. A fost un meci de mare luptă, pe care fetele l-au câștigat printr-o mare dăruire și un efort considerabil, ceea ce ne dă speranțe pentru viitor. Cel mai important este că și din punct de vedere matematic, după această victorie echipa s-a calificat la Turneul Semifinal. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi şi ne-au susținut pe timpul meciului şi nu în ultimul rând vreau să le mulţumesc acestor minunate fete!”, a declarat antrenorul gorjean după succesul cu formația din Bihor.


Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.


Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *