CSM Târgu Jiu, fără succes în LNBM

Baschetbaliştii care reprezintă Gorjul în prima ligă nu au reuşit să obţină prima victorie stagională nici în etapa a treia. Formaţia noastră a fost învinsă de CSO Voluntari, scor 69-83.

Gazdele au jucat cu mai multă ambiţie ca în precedenta confruntare cu ilfovenii, din Cupa României, dar nu au reuşit decât în unele momente să se ridice la valoarea adversarilor direcţi. Dacă defensiv, trupa lui Jordanko Davitkov a făcut un joc bun, gorjenii au păcătuit din nou la capitolul ofensiv. Pivotul Kevin Allen a reuşit un double-double, cu 18 puncte şi 12 recuperări.  Porter Troupe a contribuit cu 16 puncte, Ahmed Bashir cu 13, iar Brandon Sly cu 11.

Cel mai bun marcator al meciului a fost pivotul celor de la Voluntari, Eric Garcia Thompson Jr. Acesta a reuşit 19 puncte şi 15 recuperări.

Revenit pe banca CSM-ului, antrenorul macedonean Jordanco Davitkov a declarat că echipa sa a jucat mai bine decât în precedentele confruntări, dar mingile pierdute şi clipele de neatenţie au fost speculate de un adversar valoros.

Jordanko Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu

Antrenorul nu disperă din cauza faptului că echipa sa a pierdut toate meciurile de până acum, dar recunoaşte că lotul nu este omogen.

Jordanko Davitkov, antrenor CSM Târgu Jiu

În runda viitoare, CSM Târgu Jiu se deplasează la Dinamo.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *