CSM se bate pentru primul loc al Grupei 11-18

Victorie importantă pentru echipa de baschet CSM Târgu Jiu. Gorjenii s-au impus la Vâlcea, după încă o confruntare antrenantă, scor 96-100.


A fost al doilea meci la rând în care echipa lui Kresimir Basic a dat 100 de puncte. Oaspeții au fost învinși la puncte doar în primul sfert, în rest vizitatorii au câștigat cele trei perioade din Sala “Traian”: 26-19, 23-27, 17-23, 30-31. La fel ca în partida tur, finalul a fost unul pe muchie.


La +10 în ultimul sfert, elevii lui Kresimir Basic păreau câștigători, dar băieții lui Hristu Şapera au fost aproape de un come-back spectaculos și au strâns scorul la 96-98, cu 40 de secunde înainte de final. Milan Luzaic a fost trimis la linia de libere, și a închis confruntarea cu două aruncări precise.


Dimitrius Underwood a fost cel mai bun marcator de la CSM, contabilizând 24 de puncte, 7 recuperări și 5 pase decisive, iar Arsenije Vuckovic a reușit un double-double, cu 15 puncte marcate și 10 recuperări.


“A fost un meci greu de la început până la sfârșit. Am jucat foarte bine ca echipă. Felicitări jucătorilor pentru efort și pentru modul cum au reacționat într-o sală foarte grea. Sperăm să putem ține ritmul și pentru meciul următor în care se va decide câștigătoarea grupei”, a spus Kresimir Basic după ultima sirenă.


CSM Târgu Jiu: Andrei Bărăgan, Dimitrius Underwood 24p, David Antonescu 5p, Noam Weinberg 9p, Milan Luzaic 9p, Ethan Wright 9p, Camil Berculescu 3p, Cameron Oluytan 17p, Jalen Dupree 9p, Adrian Vaida, Arsenije Vuckovic 15p, Flavius Toropu. Antrenor principal: Kresimir Basic. Antrenor secund: Alexandru Gliga. Alin Drondoie (kinetoterapeut), Patrick Toma(preparator fizic). Claudiu Alionescu – director tehnic.

Ultima confruntare a gorjenilor din Grupa 11-18 are loc la Craiova.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *