Copiii din Târgu Jiu ar putea folosi gratuit bazele sportive din școli

Edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a avut o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor de învățământ pentru a facilita accesul copiilor în bazele sportive ce aparțin școlilor. Vizată este mai ales perioada vacanțelor școlare. Primarul a declarat că toți amatorii de mișcare pot folosi terenurile din cadrul unităților școlare, dar că adulții ar putea plăti o taxă. Bazele sportive pot rămâne deschise prin hotărârea consiliilor de administrație.


“Trebuie să facem diferența între copii care, din punctul meu de vedere, ar trebui să intre gratuit și să folosească aceste baze sportive, în mare parte reabilitate din bani publici, și adulți, care ar trebui să plătească o taxă. Vreau să găsesc cea mai bună soluție, împreună cu directorii instituțiilor de învățământ și Inspectoratul Școlar Județean, în așa fel încât, pe toată perioada verii, respectiv perioada de vacanță, copiii să poată folosi acele baze sportive”, a transmis Marcel Romanescu.


Terenurile din școli sunt multifuncționale. Autoritățile locale au anunțat alte investiții similare la Preajba și Bârsești.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *