Continuă plecările de la secţia de baschet! Allen, ultima “victimă”

CSM Târgu Jiu a anunţat, la finalul săptămânii trecute, că s-a despărţit de pivotul american Kevin Allen. Este a treia plecare de la echipa de baschet, după cea a bosniacului Stefan Glogovac şi a antrenorului Jordanco Davitkov. Potrivit site-ului oficial al grupării gorjene, rezilierea contractului s-a făcut pe cale amiabilă. Kevin Allen a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei noastre în ultimele două sezoane, americanul evoluând la Târgu Jiu şi pentru ACS, club care nu a rezistat prea mult în baschetul autohton. Renunţarea la american ridică totuşi semne de întrebare, având în vedere că era singurul pivot veritabil din lot. Totuşi, în ciuda faptului că era o “maşină” de double-double, Allen nu a părut un jucător de echipă, ci mai degrabă unul de statistici. Totuşi, contribuţia sa nu poate fi ignorată, lucru evidenţiat şi de oficialii grupării gorjene.


“CSM Târgu Jiu anunţă încheierea raporturilor contractuale cu baschetbalistul american Kevin Patrick Allen. Încetarea contractului s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor parți, începând cu data de 7 februarie 2022. Pivotul american Kevin Patrick Allen, 28 de ani, a fost unul dintre cei mai buni şi eficienţi jucători ai grupării gorjene de la venirea sa la Târgu Jiu. Puternic şi greu de oprit în lupta sub panou, acesta a impresionat atât din punct de vedere al jocului prestat, cât şi din punct de vedere statistic. Clubul nostru îi mulţumeşte lui Kevin Allen pentru efortul depus în tricoul echipei de baschet CSM Târgu Jiu şi îi urează mult succes în continuare. Mulţumim, Kevin Allen!”, a scris csmtargujiu.ro.


În Europa, centrul american a mai evoluat doar în Albania, la Goga. Rămâne de văzut dacă formaţia noastră va încheia actualul sezon fără alte modificări în lot sau va încerca să aducă un alt om de gabarit. Nimeni nu retrogradează la finele campionatului, iar acest lucru îi poate îndemna pe oficialii gorjeni la unele economii.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *