Consiliul Județean Vâlcea intervine pe ”Drumul Oaselor”

În așteptarea banilor europeni, conducerea Consiliului Județean Vâlcea a decis să intervină cu lucrări punctuale pe „Drumul Oaselor”. Această inițiativă vizează refacerea și întreținerea unor segmente critice ale drumului, care au fost afectate de diverse probleme, cum ar fi alunecările de teren sau deteriorările cauzate de condițiile meteo nefavorabile.


„Drumul Oaselor” este un traseu important în vestul județului, iar redeschiderea lui este esențială pentru accesul la anumite zone izolate și pentru susținerea economiei locale din zonă. Aceste intervenții vor contribui la îmbunătățirea condițiilor de drum și la facilitarea accesului pentru localnici.


Este vorba despre DJ 676 E, care pleacă din Berbeşti, trece prin Copăceni, Cernişoara și ajunge la Popeşti, un drum pentru care s-au cheltuit până în prezent sume importante pe studii și documentații.


Înacest sens, s-a stabilit constituirea unei comisii de specialiști, care să identifice zonele cele mai afectate din acest drum, zone care îngreunează circulația, și se intervine astfel cu lucrări de stabilizare a platformei drumului și de turnare covoare asfaltice pe anumite sectoare.

Constantin Rădulescu, presedintele Consiliului Județean Vâlcea

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *