Conferință pe tema Campinatului European de Box Under 22

Organizarea Campionatului European de Box Under 22, ce va avea loc la Targu Jiu, in perioada 24 martie – 2 aprilie 2018, a fost tema conferintei de miercuri sustinuta de viceprimarul municipiului, Aurel Popescu si reprezentantul Consiliului Judetean Gorj, vicepresedintele Nicolae Muja.

Autoritatile vor să facă o figură frumoasă la competiţia care se va desfăşura la Târgu-Jiu, deoarece municipiul va avea de câștigat foarte mult din punct de vedere al imaginii.

Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Targu-Jiu

 

Si vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj, Nicolae Muja a punctat importanta evenimentului si a tinut sa lanseze o invitatie sportivilor.

Nicolae Muja, vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj

 

Campionatul European de Box va avea loc în noua sală de sport, care va fi finalizata pana la organizarea competitiei.

Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Targu-Jiu

 

La conferinta au fost prezenti si Viorel Sima, directorul Relatiei Internationale al Federatiei Romane de Box, cel care insistat foarte mult si a facut tot posibilul ca acest campionat sa fie organizat la Targu-Jiu, Viorel Patrascoiu, arbitru International de Box, Catalin Udubaşa, presedintele Comitetului Local de Organizare al evenimentelor care urmeaza si Mihai Prunariu, presedintele CS Pandurii Tg-Jiu. Costurile organizării Campionatului vor fi suportate de Primăria Târgu Jiu și se ridică la aproape 300 de mii de lei.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *