Concurs de recitare poezii si interpretare cantece patriotice dedicat Zilei Nationale a Romaniei la Scoarta

Copiii, părinții și bunicii, alături de autoritățile locale din comuna Scoarța, au avut motive de bucurie în weekend. Și asta pentru că, în localitatea gorjeană, a avut loc cea de-a patra ediție a Concursului de recitare și interpretare de cântece patriotice „Trăiască România dodoloață și unită!”

Evenimentul a constat într-un concurs de recitare poezii și interpretare cântece patriotice și a fost dedicat Zilei Naționale a României.

Concurenții au reprezentat Școala Gimnazială Scoarța, Școala Gimnazială Nr. 1 Albeni, Școala Gimnazială ,,Ion Popescu Voitești” Bălănești, Școala Gimnazială „George Uscătescu” Târg-Cărbunești, Școala Gimnazială Prigoria, Școala Gimnazială Stănești, Școala Gimnazială Jupânești, Liceul Tehnologic Baia de Fier, Liceul Tehnologic Roșia Jiu, Fărcășești și Școala Gimnazială Nr. 1 Bumbești-Jiu.

Concursul a avut două secțiuni, de recitare și de interpretare vocală, dar și subsecțiuni, pentru categorii de vârstă diferite, și, potrivit Inspectoratului Școlar Județean, s-au acordat 7 premii locul I, 7 premii locul II, 7 premii locul III și 35 de mențiuni.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *