Comunicat – „Consolidarea la nivel național a capacității sectorului de sănătate românesc pentru implementarea de programe de screening pentru tipurile de cancer adecvate la intervenții de detectare precoce eficiente”,CEDICROM 2

Asociația „ ATENT CU TINE”
Mun. Târgu-Jiu, Loc. Preajba Mare, jud. Gorj
Email: atentcutine@gmail.com

Comunicat

Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, în calitate de Promotor, în parteneriat cu Oslo Universietssykehus HF / Kreftregistret din Norvegia și în colaborare cu Asociația ”Atent cu tine” Târgu-Jiu derulează proiectul „Consolidarea la nivel național a capacității sectorului de sănătate românesc pentru implementarea de programe de screening pentru tipurile de cancer adecvate la intervenții de detectare precoce eficiente”, CEDICROM 2.
Proiectul finanțat prin mecanismul Financiar SEE 2014-2021 și cofinanțat de Ministerul Sănătății, în cadrul Programului „Provocări în sănătatea publică la nivel European”, are ca obiectiv general îmbunătățirea asigurării calității serviciilor medicale integrate preventive și curative legate de prevenirea cancerului de col uterin în județele Arad, Constanța Dolj, Gorj, Timiș, Tulcea, Hunedoara.
Caravana mobilă unde urmează a se efectua testarea gratuită a tuturor persoanelor interesate, va fi amplasată în fața Stadionului Municipal din Târgu-Jiu, luni, 25.10.2021, începând cu ora 10:00.
Extinderea serviciilor medicale preventive și curative cu privire la HPV în Municipiul Târgu Jiu/Județul Gorj, este susținută de către echipa de medici specialiști din cadrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca, cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

21.10.2021

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *