Comuna Turcinești a îmbracat straie de sărbătoare in weekend

A devenit deja o tradiție pentru localitatea Turcinești să organizeze în luna august “Zilele comunei”. Astfel că în perioada 19-20 august 2023, s-a desfășurat un spectacol extraordinar care a adus în fața publicului artiști talentați și momente muzicale de neuitat.


Evenimentul s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Sâmbătă, 19 august, spectacolul a început la ora 19:00 și a fost deschis de recitalurile soliștilor: Claudia Dascalu, Nicușor Micsoniu, Mariuța Burlan, Andra Matei și Emil Badea, acompaniați de 4 instrumentiști. Duminică, 20 august, atmosfera de sărbătoare a continuat, iar începând cu ora 20:00, au urcat pe scenă doi dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară, Nina Predescu și Vasile Ciobanu.


”Eu în fiecare an am ținut la această tradiție, am făcut și ziua cireșului, chiar dacă anul acesta nu am avut cireșe, am căutat ca oamenii să se mai adune unii cu alții, să mai poataă socializa, și să asculte câte o melodie a unui artist renumit, totul, bineînțeles, în limita bugetului”, a spus Dumitru Modrea, primarul comunei Turcinesti.

Anamaria Frățilescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *