Comuna Stejari va fi supravegheată cu camere video

Zeci de camere video vor împânzi localitatea gorjeană Stejari. Măsura a fost luată de autoritățile locale pentru a stopa aruncarea gunoaielor în locuri neamenajate, furtul de lemne și apă și scandalurile. Sistemul va fi pus în funcțiune de luna viitoare, iar cei care vor fi prinși riscă amenzi sau chiar închisoarea.


50 de camere video vor fi montate în comuna Stejari. Acestea vor fi amplasate în intersecțiile principale din localitate, dar și în zonele vulnerabile unde au loc mai des infracțiuni. Aruncarea gunoaielor la voia întâmplări, furtul de lemne și scandalurile sunt probleme vechi care vor fi rezolvate cu ajutorul acestui sistem de supraveghere în maximum trei săptămâni.

Robert Păiuși, primar Stejari

În ultima perioadă, autoritățile locale s-au lovit de o nouă problemă creată la sistemul de apă. Unii cetățeni umblă ilegal la presiunea apei și au creat avarii la instalațiile de apă în celelalte gospodării.

Robert Păiuși, primar Stejari

Primarul Robert Păiuși crede că măsura va da roade deoarece persoanele care vor fi prinse în fapt cu ajutorul camerelor de supraveghere vor fi amendați sau riscă închisoarea. Valoarea investiției este de aproape 25,000 de euro și este realizată cu bani din bugetul local.

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *