Comuna Polovragi, stațiune turistică a anului 2023

Comuna Polovragi a câștigat titlul de „Stațiune turistică a anului 2023”. Autoritățile locale de aici au făcut și fac în continuare progrese în dezvoltarea și promovarea turismului în zonă, iar roadele nu au întârziat să apară.


Comuna Polovragi a intrat în competiția pentru destinația turistică a anului 2023 alături de stațiuni de renume din țară, precum Mamaia, Călimănești, Ocnele Mari și Rodna, reușind să obțină cel mai mare punctaj.


„Polovragi, destinație finalistă la ediția din acest an, la categoria Stațiuni turistice. Polovragi este un sat care ne amitește mereu de iubire, bunătatea și puritatea pe care o aveam atunci când eram copii. Un loc în care omenia încă e la ea acasă. Un loc unde oamenii trăiesc simplu și greu de pe urma muncii lor, încă în comuniune cu natura pe care o respectă „, transmit organizatorii concursului.


Pe lângă peisajele deosebit de frumoase, turiștii care ajung în Polovragi pot vizita și Mânăstirea și Peștera Polovragi, Cheile Oltețului și fortificațiile geto-dacice.
Polovragi este o comună în județul Gorj, Oltenia, România, formată din satele Polovragi (reședința) și Racovița. Se află la mijlocul distanței dintre Târgu Jiu și Râmnicu Vâlcea.

Alina Dodenciu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *