Comuna Bustuchin va beneficia de iluminat public stradal performant

Locuitorii comunei gorjene Bustuchin vor beneficia de un sistem de iluminat performant. Este vorba de un proiect al administratiei locale care vizeaza instalarea in toate localitatile comunei de echipament de iluminare stradala.

Lucrările vor începe în luna mai, dacă luna aceasta Primăria Bustuchin va reuşi să atribuie lucrările prin licitaţie. Potrivit autorităţilor locale, sistemul de iluminat public stradal va consta în montarea pe toţi stâlpii existenţi a 879 de corpuri de iluminat stradale cu LED, complet echipate. Sistemul cu led este mult mai eficient energetic, decât iluminatul tradiţional. În plus, programul prevede extinderea iluminatului public circa 700 de metri prin montarea a 20 de stalpi de intre satul Bustuchin si Pojaru echipati cu linie electrica aeriana si corpuri de iluminat stradale cu LED.

De asemenea,se va proceda şi la extinderea iluminatului public cu linie electrica subterana circa 950 de metri, prin montarea a 27 stalpi metalici intre farmacie si statia de inalta tensiune echipati cu 26 corpuri de iluminat stradale cu LED. Totodată, în zona Liceului Tehnologic va fi montată şi o cameră de supraveghere. Investiţia depăşeşte 1,1 milioane de lei.

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *