Cine va candida din partea PSD pentru Primăria Târgu Jiu în 2024

Deși mai este până în 2024, mai multe nume cunoscute au apărut în spațiul public drept potențiali canidați pentru câștigarea Primăriei Târgu Jiu. Actualul primar liberal, Marcel Romanescu și-a anunțat candidatura, în schimb, social democrații se abțin să facă acest anunț.

Ninel Muja, subprefectul de Gorj și membru în PSD Gorj, a transmis că obiectivul formațiunii politice este câștigarea Primăriei Târgu Jiu și obținerea unui scor cât mai bun în urma alegerilor care vor avea loc în 2024. Acesta nu a dezvăluit numele celui care va fi propus și va candida din partea PSD, însă a menționat că va fi cu siguranță, membru social democrat. Surse susțin că această completare a fost făcută deoarece în spațiul public se vehiculează că Marcel Romanescu ar putea trece la PSD și, bineînțeles, ar candida din partea acestui partid. Până în 2024 nu este exclus să se întâmple și acest lucru având în vedere tensiunile interne de la PNL Gorj.


Ninel Muja, vicepreședinte PSD Gorj:


În urmă cu câteva luni, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, declara că are o listă cu 10 nume pentru primăria Târgu Jiu. Însă, această listă nu a fost dezvăluită nici până acum. La începutul anului se vehicula că un posibil candidat ar fi chiar Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *