Cei mici și cei mari invitați să se distreze împreună, sâmbătă, la Rovinari

Copiii de toate vârstele, părinţii şi bunicii cu suflet de copil sunt invitați să ia parte alături de autoritățile locale din Rovinari la activităle organizate cu ocazia celebrarii „Zilei internaționale a copilului”.


În acest sens Primăria a pregătit și anul acesta o serie de activități diverse pentru „ 1 iunie”. Cei mici și cei mari sunt invitați să se distreze împreună, sâmbătă.


Astfel, în prima parte a zilei autoritățile, în colaborare cu Balta Cocorenilor, organizează un concurs amical de pescuit sportiv pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Pentru deplasare, reprezentantii administratiei locale vor pune la dispoziție un autocar. După finalizării competiției, va avea loc festivitatea de premiere. La orele amiezii, copiii rovinăreni sunt așteptați pe platoul Casei de Cultură din oraș. Acolo se vor întâlni cu personaje de desene animate, clovni, și vor fi pregătite concursuri cu diverse tematici pentru micuți.


,,Dragi copii, pe 1 Iunie, vă invităm să petrecem împreună clipe de neuitat! În prima parte a zilei, așa cum v-am obișnuit de câțiva ani, sunteți invitați la o partidă de pescuit sportiv. Aveți totul inclus. Transport, ustensile de pescuit cu care veți rămâne la finalul zilei, premii și diplome care să vă ateste calitatea de pescar iscusit. Concursul este destinat copiilor din orașul Rovinari, cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul Primăriei Rovinari. În cea dea doua parte a zilei, între orele 16:00 și 19:00, continuăm cu o distracție pe cinste pe Platoul Casei de Cultură. Vă așteptăm cu drag!”, a transmis primarul orașului Rovinari, Robert Filip.

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *