Ce politicieni îi sărută mâna lui Condescu?

Liderul de sindicat Marin Condescu a fost resuscitat în ultima lună, în urma unor acţiuni agresive de a reveni la statutul de altă dată. Cel puţin în două zone pe care le-a controlat a reuşit să îşi pună planurile în aplicare şi, spre surprinderea multora, a şi reuşit. Mulţi nu mai credeau în resuscitarea liderului de sindicat, care poza, la un moment dat, doar într-un fel de viitor bătrânel onorific, în fruntea Federaţiei Naţionale Mine Energie. Vicleanul din Negomir a prins avânt şi chiar putere. A început să facă legea la Pandurii, pe unde deunăzi Ion Călinoiu stropea cu apă sfinţită şi vorbea despre necesitatea unor anchete penale care să desluşească iţele afecerilor liderului de sindicat şi ale fostului boss de la echipă. Dintr-o dată, Condescu a devenit chiar şi pentru Călinoiu o soluţie viabilă, mai ales dacă aduce bani. Nu mai contează că e trimis în judecată chiar pentru împrumuturile de la Clubul Pandurii, în principal pentru spălare de bani. Mai mult decât atât, Condescu este văzut chiar şi de ceilalţi asociaţi de la echipă, drept omul providenţial, care vine nu numai cu banii, dar şi cu şmecheria, pentru că degeaba joci fotbal pe teren, dacă nu joci şi în afara lui. Cu siguranţă că Marin va prinde şi un post de administrator la Pandurii, o fostă vacă de muls. Vezi câţi bani mai are de luat şi acum Condescu de la Pandurii, un pic peste 800.000 de euro. În prezent, Condescu şi-a întărit poziţia de reprezentant în AGA la Pandurii, din partea Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia(USMO).

Apropo de USMO…Condescu l-a înfulecat cu fulgi cu tot pe potenţialul lider al mişcării sindicale din Complexul Energetic Oltenia. Este vorba chiar de şeful său de la Federaţie Naţională Mine Energie, Dumitru Pârvulescu. Acesta a ajuns în ultimele zile chiar să îl laude pe Condescu şi să spună că nu a fost niciodată certat cu preşedintele Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, unde culmea, ultima dată, fusese ale preşedinte chiar Dumitru Pârvulescu. Acesta a fost convins, prin mijloace specifice, să accepte împăcarea cu Marin Condescu, deşi declara recent că se dezice de toate acţiunile liderului de sindicat. Despre ce coloane vertebrale vorbim la Pandurii şi la sindicate? L-au hulit toţi pe Marin şi acum îi sătură mâna. Cât de joss pot să coboare…Dar în politică e posibil orice.

Apropo de politică…Ce i-a mai rămas lui Marin Condescu, după ce a bifat Pandurii şi USMO-FNME şi chiar poziţia de negociator al contractului colectiv de muncă la CEO? Pe listă se mai află domeniul său preferat-conex al sindicalistului, respectiv politica. Cu cine va bate palma Marin Condescu. La sindicate şi la Pandurii a ştiut pe ce butoane să apese, semn că viclenia nu i-a fost betegită în ultimii ani de procese. Sunt cam pe la toate partidele indivizi care îi ciugulesc din palmă, iar dacă va apăsa pe butoanele potrivite vor fi şi mai mulţi. Tare le e teamă unora că Marin Condescu nici măcar nu va alege, ci va dansa cu toţi care îi vor fi de folos, indiferent de partid. PMP, ALDE, PSD, poate şi un pic din PNL. Dans cu femei uşoare. E bun acum un sendviş cu politicieni pentru Condescu, deşi nimeni nu îl mai credea în stare de o revenire spectaculoasă. Doar judecătorii îi mai pot scăpa de Condescu pe politicienii servili sindicalistului. Hai, la pupat poala sindicalistului! Dacă îşi pune şi omul potrivit şef la poliţie, Marin chiar poate spune că e pe cai mari.

Daniel Popescu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *