Ce localitate a fost stabilită capitala județului Gorj

S-a stabilit ce localitate va fi numită, în acest an, capitala județului Gorj. Este vorba despre municipiul Motru. Este o surpriză pregătită de autoritățile locale din localitate care au pregătită o surpriză inedită pentru cetățenii municipiului, acum în pragul Sărbătorilor Pascale.


A fost aprins iluminatul de Paște în centrul orașului și cu această ocazie vor putea fi admirate și zecile de ornamente amplasate în mai multe zone din Motru.


Primarul Cosmin Morega, împreună cu autoritățile ocale din Motru invită cât mai mulți cetățeni să ia parte la acest eveniment în premieră pentru oraș, dar și pentru județul Gorj.


”Am pregătit o surpriză inedită pentru cetățenii din Motru. Este vorba de iluminatul specific Sărbătorilor Pascale, realizat pentru prima dată în Motru. Am amenajat piațeta din fața primăriei, zona centrală și am pus zeci de ornamente specifice Sărbătorilor Pascale în tot orașul. Este vorba de figurine din lemn sau luminoase în formă de ouă, iepuraș, cadouri, care i-au lăsat pe cei mici fără cuvinte. Vedeta este un iepuraș mare de doi metri”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru. Este pentru prima dată nu numai în Motru, cât și în județul Gorj, când o primărie decorează orașul de Paște. „O să avem și iluminat, dar cu specific pascal. Totul este făcut cu bani de la bugetul local, iar instalațiile le-am ales în așa fel încât să le putem folosi și cu alte ocazii, la alte evenimente. Ne dorim ca Motru să fie capitala județului Gorj prin investițiile pe care noi le facem în oraș”, a mai spus Cosmin Morega.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *