Candy bar în “Săptămâna Meseriilor”, la Colegiul Economic din Târgu Jiu

Deserturi de diverse tipuri au fost preparate si expuse, astazi, la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Targu Jiu de cativa elevi de la specializarile bucatar si ospatar. Evenimentul s-a desfasurat in cadrul ”Saptamanii Meseriilor”.


Astfel, pentru a schimba percepția și pentru a-i atrage pe tineri spre acest traseu de educație și formare profesională, elevii au demonstrat practic cum se desfășoară activitățile în cadrul laboratoarelor de bucătărie, de cofetărie și de tehnica servirii. Aceștia au preparat dulciuri, punându-și în aplicare imaginația și priceperea.

Marius Badea, directorul Colegiului Economic „Virgil Madgearu”

Elevii au fost coordonați de profesori de specialitate, maiștrii instructori, dar și de trei foști absolvenți ai Colegiului Economic.

Narcisa Călugăru, profesor al Colegiului Economic „Virgil Madgearu”

Unul dintre liceenii participanți la activitate, care urmează calificarea de ospătar, s-a arătat încântat de oportunitățile pe care această meserie i le poate oferi.

Claudiu Adrian Voicu, elev al Colegiului Economic „Virgil Madgearu”

Nu este pentru întâia oară când la Colegiului Economic „Virgil Madgearu” sunt organizate astfel de evenimente.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *