Canalizare și gaze pentru locuitorii comunei Scoarța

Programul Anghel Saligny pare a fi salvatorul investitiilor si in comuna gorjeana Scoarta. Autoritatile locale din Scoarta se ocupa de documentatia mai multor proiecte importante pentru locuitorii comunei. Este vorba despre introducerea retelei de canalizare, dar si a sistemului de gaze naturale.


Aceste proiecte vor putea sa devina realitate prin obtinerea de finanțare oferită de Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Ion Stamatoiu spune că de ani de zile s-a încercat să se obțină fonduri pentru realizarea rețelei de canalizare, dar fără niciun rezultat. Prin acest program, primarul crede că în sfârșit, locuitorii vor putea beneficia de rețeaua de canalizare demult promisă.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța

Un alt proiect important pentru comuna Scoarța este introducerea gazelor naturale. Ion Stamatoiu spune că se lucrează deja la documentația investiției.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța

De asemenea, primarul spune că se lucrează și la documentația privind lucrările pentru reabilitarea și modernizarea celor 7,5 km de drum comunal.

Ion Stamatoiu, primar Scoarța

Programul național „Anghel Saligny” presupune investiții de 50 de miliarde de lei în comunitățile locale, pentru realizarea de drumuri, canalizări și infrastructură de gaze.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *