Canalizare și extindere a rețelei de apă la Leurda

Continuă investițiile în municipiul Motru. Astfel, la Leurda, a început proiectul de canalizare și extindere a rețelei de apă. Urmează Râpa și Horăști.


Vești bune pentru locuitorii din Leurda. Aceștia vor beneficia de canalizare, iar rețeaua de apă va fi extinsă. Investiția de la Leurda implică realizarea a 4058 metri de rețea canalizare și 724 metri de rețea apă, inclusiv branșamentele. Investiția are finanțarea necesară, avizele eliberate de Primăria Motru dar și firma constructoare care, în scurt timp, se va apuca de treabă. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, iar lucrarea are deja constructor stabilit prin licitație. Țevile au ajuns deja în locul in care se va realiza investiția. Totodată, au ajuns și plăcuțele de informare care au anunțat cetățenii de extinderea canalizării menajere. Primarul Cosmin Morega este mulțumit că investiția va fi gata, cu siguranță, anul viitor pe vremea aceasta, iar aceste utilități vor schimba traiul în aceste localități limitrofe municipiului.


Extinderea de canalizare, branșamente și racorduri la rețeaua de apă și canalizare va continua și în localitățile Horăști și Râpa.

Alina Dodenciu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *