Campanie de curățenie la Tismana

Orașul Tismana se pregătește așa cum se cuvine de primirea vizitatorilor de Paște. Autoritățile locale, împreună cu reprezentanții instituțiilor de protejare a mediului înconjurător, au demarat o campanie de strângere a gunoaielor. Din păcate, și de această dată, s-au strâns cantități impresionante de deșeuri menajare aruncate la voia întâmplării.


O nouă campanie de curățenie a avut loc ieri în orașul Tismana. Zeci de persoane s-au mobilizat ieri pentru a face curat. Acțiunea face parte din campania națională „ Curățăm România”. Din păcate, și de această dată, cantitățile uriașe de gunoaie adunate ne demonstrează că oamenii nu înțeleg că trebuie să protejăm natura și pentru sănătatea noastră, iar campaniile de conștientizare anterioare nu au avut succes. Focarele de gunoaie rămân în continuare pe marginea drumurilor principale și albia râurilor.

Petre Remetea, primar oraș Tismana

Gheorghe Sanda, director Garda de Mediu Gorj

Autoritățile locale din Tismana fac cu greu față cantităților mari de deșeuri, astfel că este nevoie de mai multe zile pentru a aduna toate gunoaiele. Din păcate, măsurile luate de primar pentru a combate acest fenomen sunt în zadar.

Petre Remetea, primar oraș Tismana

Acțiunea de strângere a deșeurilor s-a desfășurat inclusiv astăzi la Tismana.
Capturi, folder stire tismana curatienie 20 apr, stire tismana curatienie 20 apr

Loredana Sava

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *