Calificare istorică! CSM e în sferturile Cupei

Echipa de handbal CSM Târgu Jiu a trecut de Măgura Cisnădie în optimile Cupei României. Gorjencele s-au impus cu 27-24 (14-13) și sunt în cele mai bune opt echipe din competiție.
Portărița Ekaterina Dzhukeva a făcut adevărate minuni în poartă CSM-ului. Bulgăroaica a terminat partida cu 16 intervenții salvatoare, patru după lovituri de la 7 metri.
După convocarea la națională, Angela Pușcaș a prins o zi de grație, marcând de 10 ori.

“A fost un meci greu, am avut de luptat din primul până în ultimul minut. Ne bucurăm că ne-am calificat în etapa următoare. Orice meci este un examen. Apărarea și faptul că am luptat mai mult ca în prima repriză au făcut diferența”, a declarat Pușcaș.
“Contează că ne-am calificat, este foarte important, mai ales că veneam după două jocuri în care am pierdut la numai un gol. Le felicit pe fete, am avut suișuri și coborâșuri, dar scorul final este cel care contează. Un Final 4 ne-ar prinde foarte bine”, a spus Liviu Andrieș.


CSM București, Gloria Bistrița, CSM Slatina, CSU Știința București, Dacia Mioveni, Dunărea Brăila și Corona Brașov sunt celelalte echipe calificate. Tragerea la sorți pentru faza sferturilor de finală va avea loc marți, 28 februarie.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *