Cadouri de la ISU Gorj pentru o familie greu încercată din Scoarța

O familie greu încercată de viață, din comuna Scoarța, cu o poveste impresionantă, a primit ieri dimineaţă vizita angajaţilor ISU Gorj. Salvatorii au mers încărcaţi cu daruri la cele trei suflete, prin gestul lor reuşind să le aducă un strop fericire.


Povestea familiei este una extrem de tragică. În 2008, Grigore și Dorina, împreună cu cei trei copii ai lor, Florin, Marian și Denis, formau o familie fericită. Însă, totul s-a spulberat la mijlocul acelui an, pe data de 13 iulie, când toți cei trei copilași și-au pierd viața într-un accident feroviar. Au încercat să mergă înainte și, după aproximativ 2 ani, a apărut pe lume Alina, iar după alți 2 ani, chiar pe data de 13 iulie, s-a născut cea de-a doua fetiță. Însă, la ceva timp, o altă tragedie s-a abătut asupra familiei. Grigore a fost diagnosticat cu cancer, iar câteva luni mai târziu, la sfârșitul anului 2021, bărbatul a decedat.

Dorina


Dorina a rămas singură cu cele două fetițe: Cristina care acum are 9 anișori și Alina de 11 ani, fără niciun venit, doar cu o pensie de urmaș. Cea mai mare dorință a femeii este să-și refacă acoperișul la casă.

Dorina


Dacă în vara acestui an, cu sprijinul unui operator economic, pompierii au reușit să le schimbe geamurile și ușile la casă, de acestă dată, salvatorii le-au dus hăinuțe, dulciuri, fructe și alte bunătăți care să le facă sărbătorile mai frumoase.

Florin Chisim, purtător de cuvânt ISU Gorj

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *