Bunoaica nu mai are încredere în promisiunile parlamentarilor

În ultima perioadă, în spațiul public, oamenii politici se bat cu pumnul în piept atunci când vine vorba de o implicare pentru a salva CEO. Cu toate acestea, adevărul este altul. Vorbe multe, fapte puține, închiderea Complexului Energetic Oltenia fiind din ce în ce mai aproape. Acesta este, așadar, unul dintre motivele pentru care nici liderii de sindicat nu mai au încredere în politicieni și guvernanți.

Nicu Bunoaica, liderul de sindicat CEO, declară că oamenii politici din Gorj una spun și alta fac. Apar în spațiul public, transmit că nu se închid grupurile energetice, dar atunci când au ocazia militează pentru eliminarea lor și scoaterea din funcțiune. Acesta este dezamăgit și de câțiva lideri de sindicat din cadrul companiei energetice, care, spune acesta, se dau după cum bate vântul, având în vedere formațiunile politice care sunt la putere, în prezent.

Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO

Acesta mai spune că liderii de sindicat, de cele mai multe ori, mergeau la întâlnirile cu oamenii politici doar pentru propriile interese, nu pentru a le comunica parlamentarilor adevăratele probleme cu care se confruntă CEO. ”Să fiți mulțumiți că aveți locuri de muncă!”, ar fi spus în urmă cu ceva ani, fostul senator Florin Cîrciumaru, mai adaugă Bunoaica.

Nicu Bunoaica, lider de sindicat CEO

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *