Bordușanu: Cei care au plecat din PSD nu au simț social-democrat!

In ultima perioada, mai multi membrii care faceau parte din Partidul Social Democrat, au ales sa plece la alte partide. Cele mai recente mutari sunt reprezentate de trei primari din judetul Gorj.
Anca Bordușanu, secretarul executiv al PSD Gorj, consideră că cei care au decis să plece la alte partide nu au avut niciodată simț social democrat și crede că au cedat presiunilor și sunt slabi de înger.

Anca Bordușanu, secretarul executiv al PSD Gorj

Bordușanu a mai declarat că în această perioadă vor rămâne în partid doar persoanele pe care social democrații se pot baza.

Anca Bordușanu, secretarul executiv al PSD Gorj

În ciuda plecărilor de la PSD care au avut loc în ultimul timp, tineri și oameni cunoscuți din județul Gorj au ales să facă parte din PSD. Un exemplu recent este Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național ”Tudor Vladimirescu”, care a revenit în PSD și se va regăsi pe lista de consilieri municipali a Partidului Social-Democrat, pentru alegerile locale din septembrie.

Anca Bordușanu, secretarul executiv al PSD Gorj

Conform unor informații vehiculate în spațiul public, trei primari PSD din județul Gorj au plecat la PNL.Este vorba despre Vili Pasăre de la Dragotești, Romulus Bâldea, fost primar la Telești și Marian Tătaru de la Ionești.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *