Băuți pe drumurile din Gorj

Nici amenzile usturătoare, nici pericolul la care se expun nu îi sperie pe șoferii gorjeni care aleg să se urce băuți la volan. Astfel că, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112, că pe raza comunei Fărcășești, s-a produs un accident de circulație.


Din cercetările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat de 50 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului și a căzut într-un canal de deversare a apei pluviale.


În urma testării cu aparatul alcooltest, șoferul avea o concentrație de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj


O situație similară, în care a fost implicat un conducator de motociclu, a avut loc pe raza orașului Târgu Cărbunești. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Din verificările efectuate, a reieșit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt IPJ Gorj

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *