Basic, mulțumit după “Cupa Târgu Jiu”: “Am văzut o echipă care luptă”

CSM Târgu Jiu a cedat al doilea amical de la “Cupa Târgu Jiu”. Trupa gorjeană a fost învinsă de CS Vâlcea, scor 88-91.


Deși au câștigat trei sferturi din patru, elevii lui Kresimir Basic au pierdut partida din cauza diferenței din perioada a doua de joc (23-22, 21-30, 23-21, 21-18). În primul meci al turneului, gazdele au învins echipa din Târgu Mureș, scor 78-71. Din nou, cel mai bun marcator al gorjenilor a fost Arsenje Vuckovic, cu 19 puncte. Alți 5 baschetbaliști gorjeni au terminat în cifră dublă:Jason Hubbard (12p), Noam Weinberg (12p), Ethan Wright (12p), Jalen Dupree (11p) și Dimitrius Underwood (11p).

De altfel, aportul ofensiv și determinarea jucătorilor săi l-au mulțumit pe Kresimir Basic, care a fost satisfăcut de comportarea baschetbaliștilor în această săptămână.


“Au fost meciuri epuizante, nu suntem încă puși la punct cu pregătirea fizică. Trebuie să ne declarăm satisfăcuți, pentru că am văzut o echipă care luptă și acesta a fost țelul nostru principal. A fost un meci intens, ambele echipe și-au dorit victoria. Este îmbucurător că am revenit de câteva ori, chiar dacă au avut 8-9 puncte în față. Am avut câteva posesii pierdute în mod stupid, dar până la urmă acest lucru face parte din proces, din lucrurile pe care trebuie să le învățăm. Părțile pozitive sunt că echipa a reacționat bine după primul meci și după un antrenament de două ore. Echipa a jucat bine și fără Popa Calotă, în special jucătorii de import, care încep să se lege. Chiar dacă am avut un black-out în sfertul al doilea, putem să vedem și lucrurile pozitive. Au fost mai mulți jucători care au marcat 10 sau mai multe puncte. Am terminat cu 88 de puncte și ne-am bucura să avem această cifră meci de meci”, a declarat principalul croat.


În cealaltă partidă a turneului, CSM Târgu Mureș a învins-o pe CS Vâlcea cu 87-79.

Cătălin Pasăre

????????????????????????????????????
creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *