Bălăeț, convins că echipa de handbal va rămâne în Liga Florilor: “Am speranța că o să fim lăsați să jucăm și o să câștigăm”

Directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, și-a exprimat încrederea că echipa de fete va rămâne în Liga Florilor. Trupa gorjeană a ajuns la baraj după rezultate greu de anticipat în ultimele runde.


Etapa de final a Ligii Florilor a dat naștere la nenumărate speculații. În presa națională s-a scris despre rezultatele ciudate înregistrate în partidele Corona Brașov – SCM Râmnicu Vâlcea și Rapid București – Măgura Cisnădie. Alte site-uri de profil nu s-au sfiit să catalogheze partida de sub Tâmpa un “blat” pentru supraviețuirea Coronei.


Galeria formației din Vâlcea a părăsit sala din Brașov în minutul 50, după ce favoritele lor au pierdut un avans de opt goluri, iar giuleștencele nu au avut galeria obișnuită la egalul din ultima rundă. Robert Bălăeț a vorbit despre rezultatele nefirești, pornite de o victorie a Brașovului împotriva Gloriei Bistrița.

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu


Oficialul gorjean a declarat că a fost deja declanșată o anchetă de către Asociația Internațională pentru Integritatea Pariurilor (IBIA). De asemenea, a fost sesizată Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal. Bălăeț speră ca barajul de la Mioveni să se joace doar pe parchet și a declarat că formația cea mai valoroasă de la acest turneu este CSM Târgu Jiu.

Robert Bălăeț, director CSM Târgu Jiu


Conform regulamentului FRH, turneul de menținere/promovare în Liga Florilor se va desfășura în perioada 24-26 mai. CSM Târgu Jiu va juca primul meci cu Activ Ploiești, apoi cu CSM Deva și în ultima zi a turneului, cu HC Zalău.

Cătălin Pasăre

Accent In Gorj

Accent In Gorj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *