Autorul jafului din Sadu a fost prins!

Bărbatul care a furat 7.000 de euro dintr-un amanet din Bumbești-Jiu a fost prins. In momentul spargerii acesta a avut un plan bine pus la punct, pentru a nu- I fi văzută fața pe camerele de supraveghere din interiorul clădirii. A aruncat pe scară sticksuri, iar când singura angajată a casei de amanet a ieșit să măture scara, acesta ar fi tras-o de păr și a amenințat-o cu un pistol.

Miercuri dimineata, politisti din cadrul I. P. J. GORJ, Serviciul de Investigatii Criminale, au continuat cercetările în cauza penala privind jaful armat comis de către o persoana necunoscuta în ziua de 25februarie 2019 la o casa de schimb valutar de pe raza orașului Bumbesti Jiu, ocazie cu care au fost puse în executare doua mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Hunedoara, la locuința unui bărbat, de 41 ani, din municipiul Petroșani și cea a concubinei sale, din orașul Petrila.

Cu sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Alba, la locația din municipiul Petroșani, a fost identificat bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlharie.

Miruna Prejbeanu, purtator de cuvânt IPJ Gorj

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileului Jiului, în apropierea municipiului Petroșani, iar o parte din suma de bani în valuta sustrasă a fost schimbata la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroșani și orașului Petrila.
Cercetările continua pentru probarea activității infracționale, urmând ca față de autor să fie dispuse măsurile legale.

Cătălin Pasăre

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *