Au pierdut în ultima secundă! (galerie foto)

Un meci electrizant disputat în Sala Sporturilor din Târgu Jiu s-a încheiat cu o înfrângere dureroasă pentru CSM. Oaspetele de la Slatina au câștigat confruntarea în ultima secundă, după ce Bianca Chiriță reușise egalarea cu câteva momente mai devreme.


CSM Târgu Jiu a cedat, dramatic, partida de duminică seară, 21-22, deși a anulat un avantaj de două goluri pe final, când a atacat cu șapte jucătoare. Gorjencele s-au bucurat prea mult că au egalat și nu au gestionat bine ultima fază a meciului, iar Necula a adus golul victoriei pentru vizitatoare.


Gazdele au condus și cu trei goluri diferență în prima parte a confruntării, dar Slatina a revenit în forță, a marcat tot înainte de ultima sirenă, și a intrat la cabine cu avantaj, 10-13. Echipa noastră a găsit resurse să egaleze situația de mai multe ori și a arătat, din nou, determinare și disponibilitate la efort. Din păcate, presiunea jocului și-a spus cuvântul, iar alb-albastrele au greșit enorm, în momente cheie. Unele dintre jucătoarele care au dus greul până acum, Angela Cioca sau Katarina Pavlovic, au evoluat sub nota obișnuită, prima fiind și eliminată de pe teren. Lipsa pivotului Ana Ciolan a contat, iar în final CSM a punctat, din nou, doar la impresie artistică, contabilizând a patra înfrângere consecutivă.

“După începutul foarte bun de joc, parcă ne-a pus cineva ceva pe minte, pe ochi, pe gândire. Am intrat în haosul creat de echipa din Slatina, fără să avem răbdare și, din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. În meciurile cu presiune se văd jucătoarele care au într-adevăr calitate. Trebuia să iasă în evidență, dar încărcătura a fost mare. Am crezut că meciul e ușor, mi-a fost foarte frică de acest meci, și s-a dovedit că nu a fost. La ultima fază, toată lumea se bucura pentru reușită, dar nu s-au uitat că mai erau 7-8 secunde, iar pe o recuperare rapidă am primit gol”, a spus Liviu Andrieș.


Cu 4 reușite, Alecsandra Gavrilă a fost și cea mai bună jucătoare a gorjencelor, dar asta nu a mulțumit-o.


“Aș fi preferat să nu dau niciun gol și să nu am nicio realizare în acest meci, dar echipa sa câștige. Am rămas cu un gust amar. E clar că ne-am dorit să câștigăm, dar sunt de părere că lipsa meciurilor în ultimele două săptămani a afectat, oarecum, creșterea noastră de formă. Meciul nu s-a pierdut la ultima fază, s-a pierdut pe parcurs. O să ne ia ceva timp să ne recuperăm din punct de vedere psihic după această înfrânegere, dar eu zic că o să devenim mai puternice”, a precizat handbalista.


În următoarea partidă, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, cu Măgura Cisnădie.

CSM Târgu Jiu: Dzhukeva, Popovici, Chiriță (2), Bucă (4), Gavrilă (4), Cioca (1), Necula, Zinatullina (2), Pal, Ilie (3), Andrei (2), Boian (3), Pavlovic, Klimek.

Cătălin Pasăre

foto: Bogdan Craioveanu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *