Au început Zilele Municipiului Târgu Jiu 2023! Concerte Delia, The Motans și Irina Rimes, mâncare și băutură pe Insulița Jiului

Zilele Municipiului Târgu Jiu au început de luni, 15 mai. Târgujienii sunt așteptați la evenimente programate pe Stadionul Municipal și pe Insulița Jiului. Pentru această ediție, au fost pregătite mai multe concerte, o Paradă a Liceelor, Cupa Municipiului Târgu Jiu la atletism și multe alte surprize. Nu va lipsi nici procesiunea religioasă, închinată Sfinţilor Împărați Constantin şi Elena, patronii spirituali ai orașului. Întregul eveniment va fi încheiat duminică, prin concertul Deliei.
Programul complet:


Luni, 15 mai: Balul Liceelor pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, iar evenimentul se va încheia cu un concert susținut de Irina Rimes.


Marți, 16 mai: Tot pe stadion, un concert dirijat de Chirițoiu Florin alături de soliștii Olguța Berbec, Remus Novac, Adi Ologul și Paul Ananie.


Miercuri, 17 mai: Parada liceelor și flashmob. Va urma un concert susținut de The Motans.


Joi, 18 mai: Concert susținut de Roberta Crintea și Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de Nicolae Botgros și invitații lor.


Vineri, 19 mai: Cupa Municipiului Târgu Jiu la Atletism (Complexul Sportiv Municipal). În aceeași seară, Festivalul Național de Muzică Ușoară și Folk Coloana Infinitului, iar de la ora 20:30, ”Lăutarii Gorjului” și mai mulți interpreți de muzică populară vor susține un concert pe Insulița Jiului.


Sâmbătă, 20 mai: Procesiune religioasă închinată patronilor spirituali ai orașului, Sfinții Împărați Constantin și Elena. Ziua se va încheia cu un concert de muzică populară.


Duminică, 21 mai: Concert Delia și foc de artificii.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *