Au fost aleși candidații la primărie la Runcu și Lelești, din partea PSD!

Candidatii din partea PSD la primariile Runcu si Lelesti au fost alesi, astazi, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de liderul social-democratilor, Mihai Weber. Este vorba despre Adi Cimpeanu si Laurentiu Turcila, doi edili cu notorietate in partid.
Această conferință de presă a fost ținută la sediul Primăriei din comuna Runcu. Mihai Weber i-a lăudat pe Adi Cîmpeanu, dar și pe Laurențiu Turcilă pentru buna activitate pe care și-au desfășurat-o în mandatele de primari.

Mihai Weber, lider PSD Gorj

Adrian Cîmpeanu, primarul localității Runcu, a declarat că a ales să candideze din nou pentru postul de primar al comunei, deoarece PSD-ul a fost un partid care i-a fost alături și cu ajutorul social democraților, a dus la bun sfârșit toate proiectele pe care și le-a propus. De asemenea acesta a ținut să prezinte câteva dintre proiectele care au fost finalizate în acest mandat.

Adi Cîmpeanu, primar Runcu

De asemenea și Laurențiu Turcilă, primarul comunei Lelești, a ținut să-și prezinte toate proiectele pe care le-a finalizat în mandatul său de primar.

Laurențiu Turcilă, primar Lelești

Ambii primari PSD au cele mai mari șanse de a mai câștiga fiecare încă un mandat, asta în baza activității profesionale realizate în ultimii ani, a investițiilor făcute pentru comunitate, dar și a implicării lor pentru bunăstarea localnicilor din Runcu și Lelești.

Casiana Hîncu

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *