Au debutat lucrările de reabilitare la Școala „Constantin Săvoiu”

Au debutat lucrarile de reabilitare la una dintre cele mai mari unitati de invatamant din municipiul Targu Jiu. Este vorba despre Scoala Gimnaziala „Constantin Savoiu”.


Practic, fiecare spațiu din ambele clădiri ale unității de învățământ va fi modernizat. Totodată, vor fi construite un amfiteatru și o sală de sport. Proiectul este finanțat din fonduri europene și are o valoare de două milioane de euro.


“Au început lucrările la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu. 7 milioane de lei am obținut, din finanțare europeană, pentru construirea unei săli de sport moderne, a unui amfiteatru, extinderea și reabilitarea clădirilor în care funcționează unitatea de învățământ. Este o nouă investiție consistentă în sistemul educațional din Târgu Jiu și vom continua să investim în acest domeniu extrem de important pentru viitorul municipiului. Urmărim aceleași rezultate și standarde de calitate ca și în cazul altor unități de învățământ, cum ar fi colegiile „Spiru Haret” și „Tudor Vladimirescu” sau Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae”, a transmis edilul Marcel Romanescu pe pagina sa de facebook.

Aura Pîrvuleț

creme

creme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *